Skip to content

Endnu en ny Windows 10 på vej

Windows 10Windows 10 er den sidste Windows-version. Der kommer aldrig en Windows 11, 12 eller Windows Cool eller hvad den nu kunne hedde. Til gengæld får du lov til at opgradere til den nyeste version når den kommer. Og nu er der en ny version på vej ind i de fleste computere.

Microsoft kalder den April-opdateringen. Officielt hedder den 1803. De fleste mennesker har fået 1709, som hed “Fall Creators Update”, eller, hvis vi skulle oversætte det, “Efterår Skabernes Opdatering”. Åndssvagt navn, hvis du spørger os. Det uofficielle navn på den nyeste er altså lidt mere logisk.

Du får den automatisk

Om det sker i dag eller om to uger, det ved vi ikke. Måske endnu senere. Men du får den nok automatisk. Sandsynligvis.  Og den kommer sikkert på et tidspunkt hvor det ikke passer dig. Det plejer Windows-opdateringer og -opgraderinger jo gøre. Det tager vist en lille time for at blive installeret, alt efter hvor hurtig din computer er.

Kontrolleret installation

Hvis det er, vil vi gerne gøre det for dig, under kontrollerede omstændigheder. Bor du i en af vores primære arbejdsområder, så koster det kr. 590,00. Under den forudsætning at vi ikke skal lave alt muligt andet for at gennemføre det ;). Så er du sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt.

Den næste Windows 10

Om et halvt år er den gal igen. Der kommer Windows 10 version 1809. Så ved du det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.