Skip to content

De kedelige anmeldelser

Hvis du går ind på Google, og søger efter Havécom Danmark, vil du ret hurtigt kunne se at vi har fået én ud af fem stjerner. Stjernerne tildeles af mennesker som du og jeg, alt efter tilfredshed.

Hvis du kigger lidt dybere ind i, hvad folk siger om dine nørder, så er det egentligt lidt pudsigt, at vi har fået kun én stjerne: seks ud af syv mennesker har givet os fem stjerner, altså det maksimale. Der er kun én person, der har givet os én stjerne. Men det er lige den stjerne, der vejer tungest, da vedkommende har anmeldt flere virksomheder. De øvrige anmeldere har kun anmeldt os. Faktisk på vores opfordring. Havécom Danmark er med i et netværk af erhvervsdrivende i Varde, og vi har bedt de andre medlemmer, om at anmelde os, såfremt vi har hjulpet dem med noget IT.

Ikke en diskussion

Hvorvidt den negative anmeldelse, vi har fået, er falsk eller rigtigt, kan diskuteres fra nu af til juleaften 2056, så det gider vi ikke bruge tid og kræfter på. Faktum er, at vi kun ønsker rigtige anmeldelser fra folk, der virkelig har købt (og betalt) noget af os. Den ene negative anmeldelse er skrevet af en, der engang hørte til vennekredsen af Havécom Danmarks indehaver. Nu ønsker han vist at vi taber. Vi vil derimod ønske ham alt mulig held og lykke i fremtiden.

Opfordring

Vi kan altid bruge flere anmeldelser. Allerhelst af folk, der har anmeldt flere virksomheder og organisationer. Dermed vil vores stjerne stige, om så at sige. Du kan anmelde os på Google her: https://www.google.dk/#q=havecom+danmark&lrd=0x464b1787b8a2b747:0xa5f21bbbfebf95c9,1,&spf=425. Og nu, hvor du alligevel er i gang, kan du lige så godt anmelde os også på Trøstepiloten (https://dk.trustpilot.com/review/havecom.eu) og på Omdømme.dk. Du får ikke noget for det. Det ville også være falsk. Vi vil nemlig ikke købe vores anmeldere. Vi vil hellere at vi får din ærlige mening om os. Så kan vi nemlig blive endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.