Skip to content

Døgnvagt

DøgnvagtUnder normale omstændigheder kan du ringe til os på hverdage mellem kl. 9.00 og kl. 18.00. Som udgangspunkt er det også de tidspunkter hvor vi arbejder. Men et lokum der brænder er som regel ligeglad med, hvor mange klokken er. Og har du akut brug for hjælp, så er vi der for dig. Der for har vi en døgnvagt.

Det er dog sådan, at det kun er vores erhvervskunder der får lov til at ringe udenfor åbningstid. Og så koster det 2x eller 4x den normale takst, afhængigt af tidspunktet på døgnet. Er du ikke erhvervskunde, men brænder dit lokum stadigvæk? Vi vil gerne betragte dig som erhvervskunde for den ene gangs skyld. Vores døgnvagt er ikke så streng 🙂

Tidspunkt på døgnet

Hvis du har brug for os på en (bank-)helligdag, Grundlovsdag eller en weekenddag mellem kl. 9.00 og kl. 16.00, så er taksten det dobbelte. Mellem 16.00 og 9.00 er det fire gange vores takst. Normaltaksten er kr. 775,00 pr. påbegyndt time plus moms, så det bliver hhv. kr. 1.550,00 og kr. 3.100,00 plus moms i timen. Der er ingen der har sagt at det er billigt. Vi vægter dog vores familier og fritid meget højt, og derfor vil vi gerne have en ordentlig godtgørelse.
Hvis du brug for os på en hverdag, men vi har endnu ikke åbent, eller vi har allerede lukket, så er det “dobbelttaksten” der gælder, altså kr. 1.550,00 pr. påbegyndt time.

Kørsel

Hvis vi bliver nødt til at køre ud til dig, så tager vi også kørslen på erhvervstakst. I 2018 er det kr. 3,54 pr. kørt kilometer (tur/retur).

Jamen hvad så hvis …

…en opgave starter indenfor åbningstid, og slutter efter lukketid? Det kommer lidt an på sagens natur. Altså, hvis det kunne forventes efter al rimelighed, så begynder vi at tælle “døgnvagtstasken” når den sidste “normale” time er slut.

Taxameteret tæller

På hverdage starter taxameteret når vi påbegynder en opgave når vi ankommer hos dig, eller når vi starter med fjernsupport. Hvis det er døgnvagten du benytter dig af, så starter taxameteret i det øjeblik, telefonen bliver taget. Det stopper i det øjeblik, hvor vi afslutter opgaven, inkl. dokumentering af sagen.

Hvordan får du fat i døgnvagten?

Ring til vores normale telefonnummer: 70 20 09 30. Har vi lukket, så vil telefonnummeret til døgnvagten blive oplyst der.

Hvad skal du IKKE bruge døgnvagten til?

Hvis du vil høre mere om vores priser, eller du mangler en faktura, eller der er kun gået 15 minutter siden vi lukkede, så vil vi gerne at du venter med indtil vi har åbent igen. Eller rettere sagt: stol på din samvittighed, og tænk på at nørderne har en familie 🙂