Skip to content

Driller computeren? Computernørderne!

Vi holder lukket Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 10. maj 2018. Vi har åbent igen fredag d. 11. maj 2018 kl. 9.00

IT bør ikke drille. Vi ved hvordan tingene virker. Vi vil hjælpe dig

At have en computer der ikke vil som du gør – det skurer i vores ører. Din pc, din tablet og din telefon kan meget, men er trods alt dumme ting, som bare skal adlyde. Og når de ikke gør det, så er der noget galt. Nogle gange med dine apparater, men oftest i den måde, folk bruger apparaterne.

Vi er ikke kun nørder, der ved hvordan IT virker. Vi ved også hvordan mennesker virker. Ved at kombinere teknik med menneskernes adfærd, er vi i stand til at skabe harmoni mellem IT og dem, der bruger det. Eller sagt med andre ord: vi hjælper dig i at anvende IT korrekt, sådan at tingene bare virker.

Så, hvis dit IT-lokum brænder, så vil vi først slukke ilden. Så rydder vi op, og så sørger vi for at lokummet ikke brænder igen. Ved at fortælle dig hvorfor det brændte i første omgang, og hvad du kan gøre for at det ikke sker igen.

Lad Computernørderne fortælle dig hvad der skal til for at dit IT-system virker optimalt. Lad Computernørderne lære dig at gør tingene på den rigtige måde. Lad Computernørderne guide dig. Vi tager dine IT-udfordringer ud af dine hænder, og lægger dem på vores skuldre. Ingen bekymringer, ikke engang om prisen. De er nemlig også fair.

Vi elsker IT, og vi er eksperterne. Ikke kun for din Windows-pc, men også din Mac, iPhone, Android-telefon eller smart-tv. Og alt hvad der hænger sammen med det.

Ring til os: 7020 0930. Eller send os en mail: info@computernoerderne.dk