Skip to content

Du behøver ikke tænke på IT


IT er bare noget vi kan. Ligesom du er god til at tømre, mure, fikse folks tænder, sælge huse, reparere biler, eller hvad du nu kan. Vi kan ikke det, du kan, og vi har ikke lyst til at prøve os frem. Det forventes heller ikke af os. Men sjovt nok forventes det af dig, at du ved en masse om IT. Ikke hos Computernørderne.

Så hvis du nu gør du dét, du er god til, så gør vi dét, vi er god til. Lad os tage hånd om alt hvad der vedrører IT: aftaler med webbureauer, økonomisystemer, backup, Office 365, e-mail, internetforbindelse, antivirus, mobilabonnementer, GDPR, computer, tablet, smartphone, vedligeholdelse af hardware, opgraderinger, opdateringer – you name it.

Én gang om måneden

Vi kommer gerne forbi én gang om måneden, og går alt igennem. Vi går i dialog med dine leverandører om IT-agtige tjenester og -produkter, hvis det er nødvendigt. Vi tjekker om alt er som det skal. Vi holder øje med om du overholder love og regler på IT-området (som kan være meget kringlet!), vi passer på din hardware og din software, og først og fremmest snakker vi med dig om hvordan du oplever IT. Er der noget der driller? Har du behov for at gøre noget nemmere eller bare anderledes? Vi tager os af det hele. Du behøver ikke tænke over det. Kun det økonomiske: hvis noget koster penge, så må du sige “ja” eller “nej”. Vi tager os af resten. Så kan du igen lave biler, sælge huse, fikse folks tænder og alt det andet sjove.

Ring til os: det koster ikke noget (medmindre du skal betale til teleselskabet for at ringe). Vi har 70 20 09 30. I øvrigt koster vi kr. 600,00 i timen – det var ikke så galt, hva’?