Skip to content

Er du en rigtig nørd?

Du synes det er unfair, at mange mennesker bøvler med deres computere og telefoner, routere, printere, eller deres Facebookkonto, Internetudbyder eller tv-boks. Og for dig er det hele bare så enkelt. Så er du vist en nørd. Hvis du så oven i købet kan lide at hjælpe andre, og vil gøre IT nemt, så lad os snakke!

Hos Computernørderne er vi der for dem, der ikke kan -eller gider- klare deres udfordringer med alt, hvad der har med IT at gøre. Eller bedre sagt: vi vil hjælpe dem, med at undgå at ting driller. Og når det så alligevel driller, så sørger for at det ikke mere driller.

Som udgangspunkt forventer vi ikke, at vores nye nørder kan alt. Vi er nemlig et team, og som team gør vi ting sammen. For os er det vigtigst, at du har den rette indstilling til jobbet. Evnerne kan vi altid lære dig.

Så, føler du dig som en nørd, og vil du hjælpe folk, så smid os en mail på info@computernoerderne.dk og overbevis os om, at du er den rette person til jobbet! No matter hvor du bor.

Nå ja, vi ansætter ikke nogen. Du skal være momsregistreret, for at være en samarbejdspartner. Naturligvis hjælper vi dig hvis du har behov for hjælp til dette. Og du får det, der er nødvendigt for at udføre dit job. Bortset fra transportmuligheder, det skal du selv klare.