Skip to content

Service til fast pris

ComputerserviceDin computer altid tip top i orden. Og det har en fast pris. Og så hjælper vi dig med dine udfordringer lige så tit du har brug for, uden merpris. Plus at vi engang hver 6. måned kommer forbi, også uden merpris. Vi ringer til dig!

Det er en abonnementsløsning, som koster kr. 200,00 inkl. Moms. (OBS: Det gælder kun privatpersoner!) Disse priser gælder pr. computer og pr. måned. Vi logger på din computer fra afstand, når du har brug for det (såfremt det er muligt at afhjælpe en udfording fra afstand), og hvert halve år kommer vi forbi for at give din computer et stort serviceeftersyn. Muligvis tager vi så din computer med (efter aftale med dig, selvfølgelig).

Hvad indeholder et serviceeftersyn?

  • Vi kontrollerer om du har den nyeste version af Windows, og hvis ikke, så installerer vi den.
  • Vi kontrollerer om der ligger snavs (trusler) på din computer, og dem fjerner vi
  • Vi kontrollerer om der er fri luftudgang i din computer, og hvis nødvendigt blæser vi din computer ren
  • Vi kontrollerer om der er overflødige programmer, og hvis nødvendigt fjerner vi dem
  • Vi kontrollerer om din e-mail er korrekt, og hvis nødvendigt retter vi det
  • Vi kontrollerer om dine konti på Facebook, Apple, Microsoft, Yahoo, Twitter, LinkedIN og Google er sikret med de korrekte oplysninger, og hvis nødvendigt, retter vi det sammen med dig.

Altså: udover serviceeftersynet kobler vi os op på din computer fra afstand, når du har brug for det! Ubegrænset!

Hvad nu hvis noget er fysisk i stykker?

Hvis f.eks. din harddisk er stået af, eller dit grafikkort er brændt af, så skal det naturligvis skiftes ud. Hvis det altså er muligt. Vi vil i så fald komme med en pris. Og hvis det er nødvendigt at din computer skiftes ud (det kan desværre nødvendigt indimellem), så får du en pris af os, hvor der er taget højde for alt.

Hvad var prisen igen?

  • Private: kr. 200,00 pr. måned, eller kr. 2.400,00 om året, inkl. Moms, pr. computer.

Der er i alt 100 km. kørsel inkluderet i prisen, altså 50 km. hver vej.

Og hvad hvis jeg ikke vil have servicebesøget, men kun fjernsupport?

No problemo! Det koster kun det halve. For en hund om måneden, kan du få lige så meget fjernsupport som du vil. Og så er det ligegyldigt hvor du bor henne. Om du bor på Nordpolen. Så længe du har Internetadgang, er det fint. Altså: kr. 100,00 om måneden.