Skip to content

Genopliv din computer – få en SSD

SSDEn langsom computer kan kun blive hurtig på to måder:

  • Fjern unødig software (hjælper i ca. 20% af alle tilfælde)
  • Opgrader din computer (hjælper i ca. 95% af alle tilfælde)

Det mest effektive du kan gøre, er at skifte din gamle harddisk ud med en SSD. Forskellen? Se under “ofte stillede spørgsmål”

Hvordan foregår det?

  1. Du ringer til os
  2. Vi kigger på din computer fra afstand, og fortæller dig hvad din SSD koster: kr. 625,00, kr. 925,00, kr. 1.825,00 eller kr. 3.125,00
  3. Vi sender dig en pakkelabel (kr. 75,00 – kr. 125,00, alt efter vægten)
  4. Du pakker din computer forsvarligt ind, og sender den til os
  5. Vi skifter din harddisk med en SSD uden at geninstallere din computer. Det koster kr. 390,00. Stationær pc? Montagekit kr. 50,00.
  6. Vi sender din computer tilbage (kr. 75,00 – kr. 125,00, alt efter vægten)

Så priser er fra kr. 1.165,00 til kr. 3.815,00

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem en harddisk og en SSD?
En harddisk er delvist elektronisk og delvist mekanisk. En SSD er ren elektronik. Det gør at den er meget hurtigere, bruger mindre strøm og vejer mindre (rart når det er i en bærbar computer).

Hvordan ser jeg om jeg har en harddisk eller en SSD?
Enten finder du typenummeret på din diskenhed, og slår det op på Google, eller også får du os til at kigge fra afstand på din computer. Det er gratis.

Hvad hvis jeg bliver utilfreds med resultatet?
Vi gemmer din gamle harddisk i tre måneder, og bygger den gamle harddisk gerne tilbage uden beregning. Vi betaler porto for at få din computer sendt til os igen og for at få den sendt tilbage til dig.

Hvis noget andet i min computer går i stykker kort efter jeg har opgraderet, var det så spild af penge?
Nej, det er det ikke. En ny computer kan købes uden SSD, og så kan du genbruge SSD’en. Men så skal du købe din nye computer i en specielbutik eller hos os.

Er der garanti på?
Ja, naturligvis. Alt efter hvordan du definerer garanti: hvis garanti betyder at du kan få pengene retur hvis det ikke virker, så kan du. Hvis garanti bertyder at det bare virker, så kan vi fortælle at vi ikke vil levere noget der ikke virker. Hvis vi undervejs i processen er i tvivl, så afbryder vi operationen og går tilbage til det gamle.

Kan jeg spare noget væk?
Måske. Du kan aflevere din computer her hos os, og afhente den igen. Så sparer du porto.

Hvad er forsvarlig indpakning?
Det betyder at forsendelsen overholder kravene fra GLS, med hensyn til forsendelse. Så din computer skal ikke puttes i en stor boblekuvert, men i en kasse med bobleplast og flamingo, og tapet godt til.