Skip to content

Handelsbetingelser – fysiske varer

Hos Havécom Danmark synes vi, at jura er kun opfundet som rygstøtte for dem, der ikke kan opføre sig ordentligt, samt deres ofre. Med andre ord: jura bør ikke være nødvendigt. Vi kan og vil dog ikke diktere andres holdninger, og eftersom vi er bundet af lov og regler, følger herunder vores juridiske tekst på vores betingelser. Vi håber dog at der ikke er brug for dem.

 

Præampel

Dette er handelsbetingelser som gælder ved handel af fysiske genstande mellem køber og Havécom Danmark. Havécom Danmark holder adresse på Rosenvej 1, 6800 Varde, og har CVR-nummer 27382150.

Der skelnes mellem privatkøb og erhvervskøb. Alle oplyste priser til private er inkl. Moms, og alle oplyste priser til erhvervskunder er ekskl. Moms.

Dette er version 1.1, skrevet d. 24.03.2017.

Betaling

Når der købes fysiske varer af Havécom Danmark skal der betales forud, hvis prisen overstiger kr. 4.000,00 ekskl. Moms. Havécom Danmark modtager betaling via bank eller kontant. Ved kontante betaling må beløbet ikke være højere end kr. 9.999,99. Hardware bliver først bestilt hos Havécom Danmarks leverandør, efter pengene er modtaget og registreret som sådan.

Levering

Fysiske varer leveres i samme stand som afsendt fra Havécom Danmarks leverandør. Der kan dog aftales yderligere installation mod betaling.

Reklamationsret og garanti

I henhold til Bekendtgørelse af lov om køb, herefter betegnet som Købeloven, ydes der 2 års reklamationsret på alle fysiske varer, solgt af Havécom Danmark. Reklamation er kun gældende ved fejl eller skader ved levering. Det er kunden der skal bevise at fejlen eller skaden, eller årsagen til fejlen eller skaden, ikke er opstået senere.

Der ydes fabriksgaranti på nye fysiske varer, såfremt vores leverandør også yder denne garanti. På brugte fysiske varer ydes der som udgangspunkt ingen garanti, medmindre anderledes aftalt.

Ved reklamation eller garanti skal der rettes henvendelse til Havécom Danmark. Når reklamation er accepteret, hæfter Havécom Danmark for forsendelsesomkostninger, såfremt der er tale om privatkøb.

Refusion

Når der er aftalt refusion, bedes kunden oplyse bankoplysninger, så betaling kan gennemføres.

Prisoplysning

Priser på hjemmesiden er forbeholdt slåfejl og uventede prisstigninger fra Havécom Danmarks leverandører, og derfor vejledende. Priser, oplyst som “tilbud” er gældende indenfor den periode angivet på tilbuddet.

Klagemuligheder

Ved klager om fysiske varer, købt hos Havécom Danmark, vil Havécom Danmark altid bestræbe sig at løse konfliktet uden mellemkomst af juridiske instanser. Hvis det imidlertid ikke kan lade sig gøre, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby