Skip to content

Handelsbetingelser

Hos Computernørderne  synes vi, at jura er kun opfundet som rygstøtte for dem, der ikke kan opføre sig ordentligt, samt deres ofre. Med andre ord: jura bør ikke være nødvendigt. Vi kan og vil dog ikke diktere andres holdninger, og eftersom vi er bundet af lov og regler, følger herunder vores juridiske tekst på vores betingelser. Vi håber dog at der ikke er brug for dem.

Præampel

Dette er handelsbetingelser som gælder ved handel af fysiske genstande mellem køber og Computernørerne. Computernørdere holder adresse på Rosenvej 1, 6800 Varde, og har CVR-nummer 27382150.

Der skelnes mellem privatkøb og erhvervskøb. Alle oplyste priser til private er inkl. Moms, og alle oplyste priser til erhvervskunder er ekskl. Moms.

Dette er version 1.2, skrevet d. 06.12.2018.

Betaling

Når der købes fysiske varer af Computernørderne skal der betales forud, hvis prisen overstiger kr. 4.000,00 ekskl. Moms. Computernørderne modtager betaling via bank eller kontant. Ved kontante betaling må beløbet ikke være højere end kr. 9.999,99. Så snart Computernørderne har modtaget en bestilling af kunden, og bestillingen er videreplaceret hos Computernørdernes leverandør, er købet sluttet og kan ikke fortrydes.

Levering

Fysiske varer leveres i samme stand som afsendt fra Computernørdernes leverandør. Der kan dog aftales yderligere installation mod betaling. Så vidt muligt levers varerne uden emballage.

Reklamationsret og garanti

I henhold til Bekendtgørelse af lov om køb, herefter betegnet som Købeloven, ydes der 2 års reklamationsret på alle fysiske varer, solgt af Computernørderne. Reklamation er kun gældende ved fejl eller skader ved levering. Det er kunden der skal bevise at fejlen eller skaden, eller årsagen til fejlen eller skaden, ikke er opstået senere.

Der ydes fabriksgaranti på nye fysiske varer, såfremt vores leverandør også yder denne garanti. På brugte fysiske varer ydes der som udgangspunkt ingen garanti, medmindre anderledes aftalt.

Ved reklamation eller garanti skal der rettes henvendelse til Computernørderne via e-mail eller brevpost . Når reklamation er accepteret, hæfter Computernørderne for forsendelsesomkostninger, såfremt der er tale om privatkøb.

Refusion

Når der er aftalt refusion, bedes kunden oplyse bankoplysninger, så betaling kan gennemføres.

Tidsaftaler

Når der er aftalt tid på forhånd, bliver der afsat tid til netop dig. Hvis du fortryder din aftale, skal den aflyses senest den foregående hverdag på den tid, der var aftalt. Bemærk: dette gælder ikke for aftaler der bliver lavet samme dag.

Prisoplysning

Priser på hjemmesiden er forbeholdt slåfejl og uventede prisstigninger fra Computernørdernes leverandører, og derfor vejledende. Priser, oplyst som “tilbud” er gældende indenfor den periode, angivet på tilbuddet. Priser, oplyst som “overslag” kan afvige med en margen på 100%, og er gældende indenfor den periode, angivet på overslaget.

Klagemuligheder

Ved klager om fysiske varer, købt hos Computernørderne, vil Computernørderne altid bestræbe sig at løse konfliktet uden mellemkomst af juridiske instanser. Hvis det imidlertid ikke kan lade sig gøre, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby