Skip to content

Hjælp os hjælpe

224195“Mange mennesker smider en computer ud efter kun få år, fordi den ikke lever op til de krav de har. Det skader miljøet voldsomt”

“Gode computere er dyre. Ikke alle kan betale det. Det skader samfundet.”

Bare to fakta, som Havécom Danmark gerne vil gøre noget ved. Vi synes, at SKATs tommelregel om at en computer afskrives i tre år, ikke bør findes. SKAT siger hermed, at det er helt ok at smide din computer ud efter tre år. Det er simpelthen ikke ok.

Til en computer, som vejer 3 kg., er der brugt ca. 1.200 kg. i råmaterialer, mineraler og kemikalier, for at fremstille den ene computer (kilde: Richard Branson, Drop Business As Usual). Altså, du smider 1.203 kg. ud for hver computer, der ikke længere lever op til dine krav.

Vi vil ændre det. Vi vil gerne få fat i din gamle computer. Vi sætter den i stand, installerer den forfra, fjerner naturligvis dine filer og privatoplysninger, og sælger den igen. Til billig penge. På den måde hjælper vi de mennesker, der ikke har råd til en spritny computer, samtidig med at vi sparer miljøet.

Men vi har yderligere brug for dig. Vi skal bruge  frivillige til at hjælpe med at tømme computerne, istandsætte dem, og geninstallere. Har du erfaring med dette, og kunne du godt tænke at blive oplært af rigtige nørder, samtidig med at du gør noget for vores jord? Kontakt os på info.dk@havecom.eu.

Vi har også brug for lagerplads. Har du et lager, hvor du har et par hylder til overs – så hjælp os til!

Og hvis du mangler en computer, men godt kan bruge penge på vigtigere ting – så ring endelig! 70 20 09 30

Venligst del dette på de sociale medier, du nu bruger!

På forhånd mange tak,

 

Havécom-teamet

 

PS Foreløbigt koncentrerer vi os kun på Varde og Esbjerg-området.

Opdatering 28.10.2015: Vi har fået tilbudt lagerplads i Horne, ved Varde. Mange tak, Jens Terkild Terkildsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.