Skip to content

iPhone og iPad kan nu også fjernstyres!

Det er ikke noget at råbe hurra for, hvis du oplever udfordringer med din iPad eller iPhone. Men der er hjælp at hente! Nu kan vi også fjernstyre dine kære mobile apparater fra Apple.

Vi kunne allerede fjernstyre din smartphone og tablet med et såkaldt Android-styresystem (altså det, du har på din Samsung-telefon, eller Huawei-apparat, og på mange andre smartphones og tablets). Sørgeligt nok var det ikke muligt ved apparater der har Apples iOS – styresystemet for mobile apparater. Siden december 2017 er det dog muligt. Bjerget er endeligt kommet til Muhammed (det var ikke Moses, som mange tror, for Moses besteg jo bjerget, iflg. overleveringen): Teamviewer har indført Quicksupport for iPhone og iPad.

Det er dog sådan, at der skal installeres en app på iPhonen og iPad’en. Det er det mindste, hvis du kan huske din kode til din AppleID. Men der skal en ting mere til: i indstillinger skal du acceptere skærmdeling. Men det vil du nok blive guidet til når du ringer. Og vil det ikke lykkes alligevel? Så må Muhammed (eller i vores tilfælde Storm, Robert eller Albert) komme til bjerget alligevel. Og nej, vi mener ikke at du skal sammenlignes med et bjerg, det er bare talemåden der er lidt uheldig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.