Skip to content

#movethedate – det lykkedese ikke i år.

Vi skrev sidste år om #movethedate. Det kan du læse her: https://computernoerderne.dk/da/earth-overshoot-day-movethedate. Vi har fejlet. I 2018 var Earth Overshoot Day d. 1. august, i 2017 d. 2. august. I år er det d. 29. juli.

For nylig var jeg i gang med at luge ukrudt i haven. Jeg blev rådet til at bruge Roundup. “Det kommer ikke til at ske”, sagde jeg. Vi har nemlig ingen Planet B.

Computernørden (som virksomheden er omdøbt til) vil stadigvæk kæmpe for at gøre tingene så godt for miljøet som overhovedet muligt. Så må visse politikere kalde mig en #klimatosse – jeg vil gerne have en planet der har nok ressourcer til at klare sig selv. Så: igen emballage når du køber en computer hos mig. Ingen papirsfakturaer. Og computere bliver indstillet sådan at de bruger mindst strøm.

På min nye hjemmeside vises der et billede af jorden på forsiden. Ikke fordi jeg bestræber mig for at blive en global virksomhed. Men fordi jeg vil passe på Moder Jord. Så lad os kæmpe sammen om at passe på vores planet. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.