Skip to content

Opdatering trusselovervågning

Det er efterhånden mange år siden, at vi begyndte med vores advar-en-nørd-service. I tidernes løb har der været mange ændringer, der gør at advarselssystemet måske ikke fungerer helt. Så vi vil gerne tilpasse det, kvit og frit, og forhåbentligt engang for alle.

Nogle af ændringerne er vores egen skyld. Vi har flere gange skiftet leverandør af vores webhotel. Og så har vi skiftet navn. Vi har dog altid sørget for at systemet fungerede på trods af de ændringer vi har gennemført. Men der er også ændringer fra eksterne kilder, som vi skal tage højde for. Alt sammen grund til at gennemgå systemet.

En del af det samlede system kører på din computer. Altså hvis du har et antivirusprogram fra ESET. Og det er der, vi muligvis skal rette noget. Det vil vi gerne gøre fra afstand. Det kræver bare at vi midlertidigt kan overtage kontrol af din computer via vores fjernsupport-app.

Så smid endelig en mail eller ring til os for at aftale, hvornår vi må kigge på din computer – så retter vi indstillinger sådan, at vi atter kan følge med om du får trusler eller ej.

Telefon: 70 20 09 30
E-mail: hejsa@computernoerderne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.