Skip to content

Rexit – Uden B, men med en god aftale

Alting har en ende, en regnorm den har to, sang Shu-bi-dua, i deres beretning om Hvalen Hvalborg. Om Rexit er enden eller starten på noget nyt, eller fortsættelse af det samme, det kan egentligt være hip som hap. Så Robert går, og bliver alligevel.

I 2006 havde jeg, Albert, store planer og vilde idéer. Min virksomhed, som dengang hed Havécom Danmark, skulle blive Europas største it-hjælp-til-private-gesjæft. Og derfor skulle jeg finde ansatte over det hele. Jeg lagde en annonce på nettet, og jeg fik hurtigt nogle fisk i mit net. En af fiskene hed Robert. Han spurgte om han ikke kunne være freelancer i stedet for lønansat. Eller også foreslog jeg det, det husker jeg ikke. Aftalen blev i hvert fald, at vi lavede en kontrakt for tre måneder. Kontrakten blev ikke fornyet, men Robert fortsatte med at være freelancer under mit firmanavn. Helt indtil juni 2019. Hov, det er altså nu …

Men Robert forsvinder ikke nu. Bare rolig. Vi laver bare om i strukturen. Bl.a. fordi jeg gerne vil undgå #pseudoarbejde men også fordi jeg er stor tilhænger af frie hænder, har Robert og jeg besluttet at vi laver en Rexit. Robert arbejder ikke længere under Computernørderne. Og eftersom Storm havde angivet, at han gerne vil bruge al sin tid på sin uddannelse, så er der kun én nørd tilbage. Så jeg har benyttet lejligheden ved at omdøbe virksomheden til Computernørden.

Vi er ikke ligesom Storbritannien og EU. Vi bliver ved med at samarbejde. Bare på en meget løsere grund. Så Robert er stadigvæk min fisk kollega. Men hvis du før fik Robert ud, mens fakturaen kom fra mig, så vil du mærke en ændring: fremover fakturerer Robert direkte. Og mine kunder vil måske få fat i Robert når jeg har fri. Vil du hellere have Robert end Albert? Jamen du kan maile ham på orsted@mail.dk og ringe til ham på 20252818.

Og mig kan du fange på albert@computernoerden.dk, eller 70200930. Jeg modtager stadigvæk ingen SMS. Det gør Robert til gengæld.

Så det bliver ikke en skilsmisse. Og slet ikke en skilsmisseaftale, eller en alenlang diskussion om det med diverse udsættelser og indblanding af Donald Trump. Gudskelov.

Vi … jeg … har lavet en ny hjemmeside: computernoerden.dk Og hvorvidt jeg overfører tekster fra den gamle til den nye, ved jeg endnu ikke. Det er heller ikke det vigtigste. Klistermærkerne på bilen bliver nok ændret på et tidspunkt. Det ville også være pseudoarbejde at ændre det med det samme.

Jamen så er du i hvert fald informeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.