Skip to content

SSD-opgradering

SSDDin computer bliver hurtig igen, hvis du opgraderer den med en SSD. Hvad for noget? Ja, vi skal til at lære en ny term igen. I mange år har computere haft en harddisk. Og nu kan det skiftes ud med en såkaldte Solid State Drive, forkortet til SSD.

Alle dine billeder, dokumenter, muligvis dine mails og alle dine programmer, herunder Windows, er gemt på et medie. Det har i lang tid været en harddisk, hvor dine filer blev gemt på. En harddisk er en rund skive, som drejer rundt enten 5400 eller 7200 gange i minuttet. En SSD har ingen mekaniske dele, men er et chip, lige som i en USB-stick. Det gør din computer enorm hurtig. Så din gamle computer, som var tæt på at blive flyttet til genbrugspladsen, får pludseligt flere år på bagen igen. Det er godt for miljøet, og godt for din pengepung.

Hva’ koster ‘et?

En opgradering til en SSD fås fra kr. 1.015,00. Det er den mindste SSD vi kan levere, og så skal du selv aflevere computeren hos os, og afhente den igen. Vi undersøger gerne gratis om du kan bruge den mindste SSD. Det gør vi ved at logge på din computer fra afstand, mens vi har dig i røret. Naturligvis kan du kigge med. Vi fortæller dig også om din computer er egnet til at få en SSD. Hvis du skal en størrelse op, så koster det kr. 1.315,00, og endnu en størrelse op koster kr. 2.215,00. I en stationær computer skal du bruge en montagekit, som koster kr. 50,00, det slipper du for i en bærbar.

Hvis du ikke ville aflevere og hente

Hvis du bor max. 50 km. fra Veerst (ved Vejen) eller Alslev (ved Varde), så vil vi gerne hente din computer hos dig, og aflevere den igen. Det tager vi kr. 400,00 for. Det kan også gøres billigere, hvis du selv sørger for at computeren bliver pakket ind forsvarligt (dvs. overholder forsendelseskravene fra GLS). Så koster det kr. 150,00. Vi sender så en pakkelabel til dig pr. post eller pr. mail (hvad du nu foretrækker). Men du skal selv sørge for emballage, og det kan vi ikke tage ansvar for.

Hvor lang tager det?

Ca. 4 hverdage, fra at vi har modtaget din computer til at den er klar til at blive afleveret igen.

Hvordan går vi i gang?

Du ringer bare: 70 20 09 30