Skip to content

Storm på vej!

Storm på vejStorm er noget, de færreste mennesker kan lide. Det giver som regel problemer og skader. Så normalt bliver der varslet mod storm.  Vi er ikke et meteorologisk institut, vejrguder eller spåkoner (m/k). Stormen, vi snakker om, er noget godt. Hvis alt går efter planen, så bliver det Storm d. 1. februar 2018!

De sidste detaljer skal endnu falde på plads. Det er dog vist en formalitet, og derfor tror vi godt at vi kan annoncere at Asger Storm Kristensen bliver en del af Computernørderne pr. 1. februar. Og det er vi naturligvis utrolig glade for.  Vi tror nemlig at Storm, som han ofte bliver kaldt, er den rette person til at blive en af vore.

Både den rette indstilling og kompentence

Det er allerede mange år siden, at den første kontakt med Storm blev lagt. Storms forældre har nemlig været kunde hos Computernørderne i mange år (selvom vi ikke hed Computernørderne dengang). Storm var en dreng mellem 10 og 14 år, da han kom med konstruktive bidrag til hvordan vi kunne løse en udfordring, vi havde med hans forældres computer. Fra en ung alder har Storm vist at have feeling for computere. Det, der er endnu vigtigere, er at Storm deler vores opfattelse om, at IT bør være brugbar for alle. Eller sagt med andre ord: Storm har den rette indstilling til at være en rigtig Computernørd.

Vilkår

Planen er, at Storm bliver en del af vores lille virksomhed på samme vilkår som Robert. Ligesom Robert bliver Storm ikke ansat. Storm bliver freelancer, og sender os en faktura for de timer han har arbejdet. Derimod får han sparring, og har han et team af erfarne nørder bag hånden. Derudover behøver Storm ikke gå på jagt efter kunderne til at gøre det, han har drømt om i mange år: at hjælpe folk der har udfordringer med deres telefoner, tablets, computere, printere og andre IT-agtige apparater. Naturligvis ved vi ikke hvordan tingene går, så vi gør det på samme måde som vi i 2006 gjorde med Robert: vi aftaler at vi laver et samarbejde op tre måneder, og derefter ser vi. Vi bruger ikke kontrakter, og er dermed er vi alle sammen på lige vilkår. Efter de tre måneder beslutter vi, om der er grobund for at fortsætte samarbejdet.

Esbjerg og Varde

Storm får ikke et eget område, som Robert og Albert har. Storm kommer til at dele området med Albert. Så hvis du har brug for en nørd, og du bor i Esbjerg eller Varde, så har du chancen til at møde Storm. Vi har ofte fået spørgsmålet om Robert er lige så god som Albert, hvor vi altid svarer: ja, Albert er lige så dårlig som Robert. Og det samme gælder Storm – han vil hjælpe dig lige så godt som Robert eller Albert 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.