Skip to content

Teamviewer er tilbage

Nu kan vi atter tilbyde fjernsupport. Selvom vi hellere vil besøge dig for at kunne forklare hvorfor du havde brug for en IT-nørd i første omgang, er det nogle gange hurtigere og billigere lige at få set på din computer fra afstand.

For ca. 2 år siden har vi snuset lidt til mulighederne for fjernsupport. Og selvom det virkede fantastisk, følte vi ikke at det var den rette vej. Havécom Danmark er jo ikke en virksomhed som bare løser nogle akutte problemer og så går sin vej. For os er det meget vigtigt, at vores kunder forstår hvorfor der opstår problemer, og hvad der kan gøres for at undgå dette.

At forstå en computer

Microsoft havde fra deres spæde start en idé om, at der skulle stå en computer på alle skriveborde i hele verden. Vi går et trin videre: vi vil gerne have, at de computers ejermænd (eller -kvinder) forstår hvordan den virker. Vi forventer ikke at alle skal blive computernørder som vi er. Men hvis du vil købe en hammer, skal du vide hvad du skal gøre for at du kan slå søm i uden at slå dig selv på din finger. En computer er meget mere sofistikeret end en hammer, og kræver en speciel tilgang til at kunne bruge den uden at det forvolder dig problemer. Og den viden kan vi kun overbringe når vi er hos dig.

Vind-vind

Men nogle gange er det vigtigt, at en udfordring bliver løst hurtigt, og hvor det er en meget lille ting – for os vel at mærke. I så fald vil det være bedre for miljøet hvis vi ikke skal starte bilen, og desuden sparer vi tid og penge. Både du og vi. Så derfor har vi nu besluttet os for at købe licensen til Teamviewer. Ikke mindst fordi mange har efterspurgt om vi tilbyder muligheden for fjernsupport. Så det er en ren vind-vind-situation.

Er Teamviewer ikke gratis? Hvorfor har Havécom så købt en licens?

Jo. Til en vis grad. For privatbrug er den gratis. Så snart der er erhverv indblandet (og vi er jo en virksomhed) skal der betales. Så kan vi under installationen naturligvis bare sige at vi er private – men det er vi altså ikke, så det vil vi heller ikke påstå bare for at spare nogle penge.

Hvordan virker det så?

Når du har ringet til os, så kan du hente QuickSupport fra vores hjemmeside. F.eks. ligger den her: https://get.teamviewer.com/havecomdanmark. Det er et lille program som du skal køre efter du har hentet den. Så snart den er aktiv, kan vi se dig i vores ”konsol”, som det hedder. Og der kan vi oprette forbindelse til dig, og så ser vi din skærm. På den måde kan vi hjælpe dig.

Vi kan ikke alt fra afstand

Hvis du har en udfordring som kræver at din firewall eller antivirus skal geninstalleres, din computer skal genstartes flere gange eller du har en malware der skal fjernes, så kan vi oftest ikke gøre det via fjernsupport. Det er ligesom det ikke er muligt at save en gren over du sidder på. Altså jo, du kan godt, men konsekvenserne er derefter. Og hvis du ikke kan få fjernsupporten på din side til at virke … tja, så skal vi alligevel kigge forbi hos dig.

Hvad koster det mig at få fjernsupport?

Som udgangspunkt beregner vi vores tid for fjernsupport pr. påbegyndt kvarter. Så private kunder betaler kr. 97,50 pr. kvarter (inkl. Moms). Erhvervskunder betaler kr. 193,75 pr. kvarter (ekskl. Moms).Foreninger betaler kr. 131,25 pr. kvarter (inkl. Moms).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.