Skip to content

Udfordring med e-mail

Skomagerens børn går barfodede. Og hos Havécom Danmark er der lige nu et problem med e-mail.

Mail, der bliver sendt til info.dk@havecom.eu modtages ikke. Og muligvis får du en mail tilbage når du prøver. Da vi har lagt vores mailsystem udenfor vores egen virksomhed, har vi naturligvis meldt fejlen til vores udbyder. Der kan dog gå lidt tid før fejlen er fundet. I mellemtiden kan vi sagtens kontakte på vores direkte mailadresser: ahar@havecom.eu (Albert) og roor@havecom.eu (Robert).

Vi beklager ulejligheden.

Havécom Danmark-nørderne

 

Update 12.04.2017: Angiveligt troede vi at der var styr på udfordringen, men tilsyneladende er det ikke tilfældet. Vores udbyder har dog anbefalet os at skifte e-mailadressen. Det synes vi ikke er en løsning. Det svarer til: “Mekaniker, min venstre blinklys virker ikke” “Nå, køb en ny bil, så løser det problemet”. Vi har fået vores udfordring eskaleret til meget dygtige IT-folk (jaja, dem har vi også brug for) hos vores udbyder, og ser frem til at vi kan modtage mail igen på info.dk@havecom.eu

Update 25.04.2017: Vi har ikke fået en tilbagemelding fra vores udbyder, men det ser ud til at der ikke længere er en udfordring med vores e-mail: vi kan godt modtage mail på info.dk@havecom.eu igen. Vi holder dog skarpt øje med det, og overvejer om at skifte udbyder når abonnementet er udløbet. Opstår der nye udfordringer, så vil vi håndtere det anderledes en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.