Skip to content

Vi afskaffer emballage på fysiske produkter

Fra nu af vil vores kunder og miljøet ikke længere blive forulempet af emballage. Miljøet er under voldsom pres af spildte ressourcer, og det vil Havécom Danmark gøre noget ved.

Fokus på miljø

Et nyt år, og i år med et nytårsforsæt. Eller måske et nytårsfortsæt, bare med lidt forbedring. Havde vi i 2015 og 2016 allerede fokuseret meget på miljøet, så vil vi i år afskaffe emballage til vores produkter. Altså, ved afhentning af hardware, som kan gå i stykker af statisk elektricitet, vil vi  fortsat bruge antistatiske poser. Simpelthen fordi det ellers kan beskadige hardwaren, og det er endnu mere skadeligt for miljøet. Men ellers vil unødig plast, kasser og pap fjernes fra alle leverancer vi modtager, inden de bliver udleveret til vores kunder.

Transportørkrav til emballage

Der er dog en undtagelse: på forsendelser, direkte fra vores leverandører til vores kunder, bliver vi nødt til at overholde kravene fra transportørerne (se f.eks. PostNords regler om emballage her (åbnes i en ny fane)). Vi vil dog formindske sådanne forsendelser: så vidt muligt lader vi alle forsendelser komme til vores adresse, hvor vi så fjerner emballagen.

Genanvendt kasse - her ses emballage til en ADesk-computer, brugt som transportkasse til en kat
Genanvendt kasse – her ses emballage til en ADesk-computer, brugt som transportkasse til en kat

Hvad sker der så med emballageoverskuddet?

Hvis vi kunne trylle, så ville vi sørge for emballagen blev opløst uden at gøre skade. Det kan vi ikke. Så vi sørger for, at al emballage så vidt muligt bliver genanvendt, ved at aflevere det adskilt og kategoriseret på genbrugspladsen. Eller også finder vi selv et nyt liv til emballagen.

Når vi tager hardware med til vores kunder, har vi muligvis emballage med i bilen, for at undgå at vores leverancer ikke bliver beskadiget. Den emballage tager vi så med igen når vi er færdig. Eftersom der altid følger en bæretaske med en bærbar computer, vil vi levere computeren i denne taske, og den taske kan du naturligvis beholde.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.