Skip to content

2 thoughts on “Vi flytter

 1. Merete Hune says:

  Kre Albert,

  Jeg har forgæves prøvet at fange dig på telefonen, men den ringer “optaget” hver gang ( hele dagen i gå, og også nu, i dag, tirsdag.

  Min computer forlanger nu igen adgangskode, når jeg åbner den. jeg skriver:  ****** (kode fjernet). Det var den kode, du gav mig.

  Vil du ikke være rar at svare mig snarest – det er skide irriterende.

  Venlig hilsen

  Merete Hune

  Svar
  • Albert van Harten says:

   Hej Merete

   Tak for din besked.
   Jeg kan se at du har ringet på min gamle mobil – 20150268. Det nummer er ikke længere i brug. Det har den ikke været i flere år, men indtil videre har den været viderestillet til vores hovednummer.

   Din kode burde du ikke blive bedt om. Sagen er den, at med Windows 10 anbefales det på det stærkeste at der logges på med en Microsoftkonto, og sådan en kan ikke eksistere uden kode. Heldigvis er der nogle funktioner, der gør det nemmere at logge på. F.eks. er der en indbygget funktion i Windows, som hedder NetPLWiz, og den kan bruges til at din kode bliver tastet ind for dig. Den vil så kun have indflydelse på den kode der kommer, når du tænder din computer fra at være slukket, og ikke fra at være i slumre. Heldigvis er der så en anden funktion i Windows 10, der gør at din computer IKKE beder om en kode når pc’en vågnes fra slumring. Der er det dog sådan, at Microsoft af uransagelige årsager kan “glemme” det engang imellem, og pludseligt vil bede om en kode alligevel. Så derfor er det vigtigt at man kender sin kode.
   Jeg har i første omgang ikke gjort et stort nummer ud af at udlevere dig din kode, det må jeg fremover gøre tydeligere. Det blev så rettet op ved forrige gang, din computer bad om en kode – der fik du koden. Men noget kunne se ud at der med tiden er smuttet et udråbstegn i slutningen af din kode – den hører til i din kode. Jeg har ringet til din mand (da du ikke var hjemme) for at fortælle ham det. Jeg håber at du får din computer til at virke. Ellers hører jeg gerne fra dig.

   Albert

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.