Skip to content

Vi har MobilePay

Du kan nu betale med MobilePayDet er ikke længere nødvendigt for en virksomhed eller forening at have en mobil telefon til at kunne bruge MobilePay. Som erhvervsdrivende eller som klub med CVR-nummer er det nu muligt at få et 5-femcifret MobilePay-nummer som folk kan betale til. Så nu synes vi at tiden er inde at folk kan betale os med MobilePay! Der er bare det, at vi ikke må fortælle vores nummer, grundet nogle mærkelige regler hos MobilePay

Fra i dag, d. 18. august 2017, kan vi tage imod betaling via din smartphone. Den velkendte mobile pengepung, som er knyttet til dit kreditkort og din bankkonto, kan nu anvendes til at betale os for vores tjenester og produkter (til en vis maksimum).  Det er dog ikke vores telefonnummer der skal indtastes. Vi har længe været i mod at registrere et andet telefonnummer end vores hovednummer til MobilePay, og det er vi sådan set stadigvæk. Og egentligt kun, fordi vi ikke vil vække indtrykket at vi kan kontaktes på et andet telefonnummer også, f.eks. via sms. Desuden har vi altid synes, at det så meget pænere ud hvis der kunne betales til 70 20 09 30. Det kan det altså ikke – stadigvæk ikke. Men nu har MobilePay introduceret noget, der hedder MyShop. Der kan folk, der ejer et CVR-nummer, få et 5-cifret nummer, som kan bruges til at modtage betalinger på.

Vi fortæller ikke hvad vores nummer er

Hvad er så vores nummer? Tja, det må vi ikke fortælle, siger MobilePay. Først når du har købt noget hos os, og du står til at betale, må vi oplyse det nummer. Vi spurgte naturligvis MobilePay hvorfor det er sådan, og der kom en kringlet forklaring på at det er for at beskytte forbrugerne. Havde vi dog bestilt MobilePay knyttet til et mobilnummer, så ville vi have fået klistermærker med vores telefonnummer og teksten “Her kan du betale med MobilePay”, flankeret med MobilePays logo. Så der gælder det ikke at beskytte forbrugerne.

Det korte af det lange

Vi snyder dig selvfølgelig ikke. Men hvis du gerne vil betale os på MobilePay, så er det nu muligt. Ring bare til os, så klarer vi det over telefonen. Og hvis nogen så skulle lægge en kommentar til denne artikel med vores MobilePay-nummer, så er det ikke os der har oplyst nummeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.