Skip to content

Vi sponsorerer Alslev Byfest 2018

Alslev Byfest 2018Alslev Sogns Borgerforening og Computernørderne er blevet enige om at sponsorere 2018-editionen af byfesten.

Computernørderne synes det er meget vigtigt at holde lokale samfund i gang. Hvert år holdes der en byfest i Alslev, hvor Computernørderne officielt har henne. Vi ved godt at vi er over det hele, men officielt har vi jo en adresse, og den ligger i Alslev. Da vi har mere tilknytning til Alslev end til f.eks. en gadefest i Nakskov, eller en kommune-uge i Kjøwenhavnstrup, er det oplagt at vi spytter lidt i kassen til byfesten i år.

Det er ikke kun et “betal-lidt-hist-og-pist”-sponsorat. Vi vil også aktivt deltage. Så vi har besluttet, at vi vil betale for de første 25 deltagere til Alslev Byfest 2018 5km løb. Og de første fem får ovenikøbet en løbetrøje med vores logo samt teksten “Alslev Byfest Løbet 2018”. Og naturligvis er Computernørderne også selv repræsenteret i løbet.

Tilmelding til forskellige aktiviteter til byfesten sker via Alslev Sogns Borgerforeningen, mere information fås på https://alslev.dk

Vi håber vi ses til byfesten 2018 – 22. til 25. august (uge 34).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.