Skip to content

Vores værdier

Alle firmaer drives på baggrund af værdier. Det gør Havécom Danmark også. Men frem for alt, baserer vi vores værdier på tidsløse principper, som ikke kan gradbøjes. Disse principper er f.eks: lovlydighed, ærlighed, retfærdighed og sikkerhed. Det vil vi gerne uddybe gennem vores værdier. Derfor siger vi følgende:

Hos Havécom Danmark vil vi gerne passe på vores planet, og de mennesker der bor på den. Derfor er der en række ting, som vi ønsker at stå inde for:

  1. Så vidt muligt benytter vi os af digital post. Vi undgår papirspild, og hvis vi skal skrive noget ud, så sparer vi så vidt muligt på toner, og bruger vi så vidt muligt genbrugspapir. Vi opbruger vores gamle reserver af ikke-genbrugspapir, derefter køber vi kun genanvendelige materialer
  2. Vi sælger så vidt muligt hardware uden emballage. Vores leverandører leverer såvel “bulk” som “retail”, hvor “retail” oftest er pakket ind i flotte æsker. Vi bestræber os at spare på unødige miljøskadelige materialer
  3. Computere, som vi sælger, indeholder kun de programmer, som er nødvendigt at bruge, herunder Adobe Acrobat Reader. Jo mere software er installeret på computeren, desto flere kræfter skal der bruges til at holde maskinen i gang og desto hurtigere slider maskinen op. Ved at reducere softwaremængden skal der bruges færre ressourcer, hvilket belaster miljøet mindre, og desuden holder maskinen i længere tid, hvilket reducerer unødig miljøskadelig affald.
  4. En af Havécom Danmarks kerneområder er, at informere vores kunder og alle på planeten om, hvordan en computer holdes ren, både fysisk og softwaremæssigt
  5. Hos Havécom Danmark vil du aldrig nogensinde kunne købe en computer på afbetaling, og vi vil heller aldrig formidle lånemuligheder. Rigtige rentefrie lån findes ikke.
  6. Hos Havécom Danmark er vi ærlige. Vi skjuler ikke sandheder for at fremstå bedre.
  7. Hos Havécom Danmark holder vi os til loven. Vi vil aldrig levere computere med ulovlig software. Vi kan heller ikke stå inde for fejl, som er opstået pga. ulovlige programmer, som er installeret på de computere, vi har fået ind til reparation. Vi vil dog altid først rådføre os med dig, inden software lovliggøres, sådan at du ikke pludseligt står med en kæmpe regning.
  8. Vi er åbne om vores priser. Ikke kun de priser vi håndterer for vores konsultationer, men også om vores indkøbspriser. Det er ingen hemmelighed, at vi lægger 20% oveni indkøbsprisen på hardware. ESET-produkter får vi leveret mod en anbefalet pris, hvoraf vi får 30% rabat.