Skip to content

Windows Live Mail – igen

Note: vi har fjernet Windows Live Essentials var vores server, da det ikke længere er forsvarligt at køre med den. Linket længere nede i teksten virker derfor ikke.

Vi har sagt det før: Windows Live Mail er yt. Dødt. Borte. Afskediget. Og det anbefales at du skifter det ud med Outlook. Skulle der dog opstå et akut behov for at få Windows Live Mail igen, så kan du godt.

Vi vil understrege, at det som udgangspunkt er en dårlig idé at fortsætte med Windows Live Mail. Microsoft har ikke stoppet supporten på alle Windows Live-programmer for sjov eller for at genere folk. De havde en række meget gode grunde til at gøre det. Så vi vil absolut frarade alle og enhver at bruge Windows Live Mail.

Nu på dansk

Men som vi også skrev i  det oprindelige indlæg, kan man godt installere den engelske version. Hvad ens begrundelse end er. Der skrev vi også, at man efter sigende ville kunne lave sproget om til dansk, men at det ikke lykkedes os. Det har stadigvæk ikke lykkedes os, men vi har til gengæld skaffet hele den danske version af Windows Live Essentials. Du finder den her (linket fjernet). Det er altså, lige som den engelske version, hele pakken som bl.a. indeholder Windows Live Mail. Du behøver ikke installere det hele, som pakken foreslår, du kan nøjes med Windows Live Mail. Selvom vi anbefaler at du helt lader være.

.NET Framework

Du skal MULIGVIS bruge Microsoft .NET Framework 3.5 for at kunne køre Windows Live Mail. Altså: du har brug for den, men muligvis har du den allerede. Hvis ikke, så kan du også hente den hos os. Men vær opmærksom på, at det kan tage lang tid for at installere denne.

Office 365

Den vigtigste grund til at frarade dig at bruge Windows Live Mail er, at programmet er forældet. Vi anbefaler at du bruger penge på at købe dig til Outlook. Den kan fås som enkelt program, som du kan købe mod en engangsydelse. Og så vil du om få år løbe ind i det samme som med Windows Live Mail – pludseligt er programmet forældet. Derfor anbefaler vi en løsning som hedder Office 365. Den koster for det første år kr. 575,00 (hos os), og efterfølgende år koster det kr. 550,00 pr. år – som du afregner direkte med Microsoft. Så har du altid den nyeste version af Outlook, og oven i købet får du hele Officepakken med i den nyeste version: Word (tekstbehandling), Excel (regneark), PowerPoint (slideshows), Publisher (publikationer), Outlook (mail og kalender), Access (databaser) og OneNote (notitser). Plus at du får en meget stor datalager i skyerne. Så behøver du ikke mere bøvle med backups på USB-stick, ekstern harddisk eller cd/dvd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.