Skip to content

Therefore you buy your computer at Havécom

Havécom Denmark wants you to have a flawless computer without anything going wrong. Ofcourse, that’s living in utopia, but we can do many things to keep our dream alive. For example,  we buy the best hardware that can be found. And we make sure our service is great. At Havécom, you will only find computers, printers and other IT-related hardware that has been tested thoroughly, has a well reputation and is good enough that we are willing to sign with our names for it.

Sure, a computer or printer from a discount shop is cheap. But they do not guarantee the greatness of their products. They guarantee, that you can return the product if it’s not okay. We guarantee that the product you buy is great, and that your computer works. That’s what real guarantee is.

Sorry, the rest will be translated later 🙂 Rome wasn’t built on one day, you know 🙂

Alt inkluderet

Priser bør være meget enkle – ligesom tilbuddene. Derfor har vi faste priser for hele molevitten. Når du køber en computer hos os, får du også en lille håndfuld tekniker-timer med i prisen. Levering på din hjemmeadresse er en selvfølge – altså så længe du ikke bor længere end 50 km. fra Alslev (ved Varde) eller Veerst (ved Vejen). Så får du også Office 365 for ét år, og et antivirusprogram for ét år med i prisen. Og for at det ikke skal være løgn, får du også to servicebesøg med i prisen hvor vi gennemgår din computer, sådan at den er i top igen. Naturligvis hjælper vi dig også med dine udfordringer på din computer under et sådant servicebesøg, hvis du har brug for det. Og så er momsen naturligvis også inkluderet. Skulle der være tvivl, så er Windows 10 naturligvis installeret.

At vælge behøver ikke være svært – vi har allerede klaret halvdelen

Hos os behøver du ikke tage stilling til terabytes og gigahertz. Det ordner vi. De fleste mennesker kan nøjes med en almindelig computer. Så hos os kan de fleste nøjes med at bestemme om de vil have en stationær eller en bærbar computer. Og muligvis en printer eller en skærm.

For at give dig et overblik over hvad du får, opsummerer vi lige. En lidt mere detaljeret beskrivelse finder du under tabellen, men hvis du kan bruge tekniske detaljer til noget, så er tabellen måske nemmere.

Stationær computer Bærbar computer Printer Skærm
Mærke ADesk ABook Brother Iiyama
Model Basic M510 DCP-J562DW XU2590HS-B1
Vigtigste egenskaber Intel i5 3.4-3.8 GHz
480 GB SSD
8 GB RAM
8x USB
Intel i5 2.5-3.1 GHz
480 GB SSD
8 GB RAM
3x USB
WLAN og USB
4 forskellige patroner (Gul, Magenta, Cyan og Sort)
AirPrint (til iPad og iPhone)
A4
VGA, HDMI og DVI
25″ (63,5 cm)
Energiklasse A
16:9-format
Full HD 1080p, 1920 x 1080 ( 2.1 megapixel)
Inkluderet Levering på stedet*
Tilslutning
Opsætning/installation
Datakopiering
Antivirus (ét år)
Office 365 (ét år)
Vejledning
2 servicebesøg*
Moms
Mus og tastatur
Levering på stedet*
Tilslutning
Opsætning/installation
Datakopiering
Antivirus (ét år)
Office 365 (ét år)
Vejledning
2 servicebesøg*
Moms
Trådløs mus
Levering på stedet*
Tilslutning
Levering på stedet*
Tilslutning**
*Servicebesøg og installation er inkluderet såfremt det foregår på mindre end 50 km. fra Alslev (ved Varde) eller Veerst (ved Vejen)
** Installation af printeren på computer er IKKE inkluderet. Den bliver dog tilsluttet dit trådløse netværk, såfremt du har trådløst netværk. I de fleste tilfælde vil Windows/MacOS selv finde din printer. iPads og iPhones i samme netværk finder også printeren automatisk.
Pris

kr. 11.000,00

kr. 12.000,00

kr. 950,00

kr. 1.950,00

 

I detaljer

ADesk Stationær computerDen stationære computer, vi anbefaler, er af mærket ADesk, og modellen hedder Basic. Den har et chipsæt af Intel, type H110. Bundkortet er lavet af ASUS, modellen H110M-K. Den er udstyret med en Intel-i5-processor (CPU) af den nyeste generation, og den har en hastighed på 3.4-3.8GHz.  CPU’en har 6MB cache. Computeren har 480 GB lagringsplads på SSD, så den er lynhurtigt. Grafikkortet er integreret i bundkortet. Maskinen har 8 GB RAM; der er plads til to moduller, men den har kun ét modul i brug, så den kan udvides senere. Apparatet har en DVD-brænder, et Gigabit LANKort og et High Definition Lydkort – alle af Intel. Der er rigeligt med USB-porte: 8 i alt, hvoraf 2 er USB3. Der kan tilsluttes skærme med VGA og med DVI-stik, så eventuelt kan du tilslutte to skærme. Strømforsyningen er 300W, og der følger tastatur og mus med. Operativsystemet er Windows 10, 64-bit. Der følger også Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Publisher, Outlook og Access med – for 1 år. Og så er ESET Internet Security installeret for 1 år. Pris: kr 11.000,00

 

ABook stationær computerDen bærbare computer er af mæret ABook, og modellen hedder M510. Skærmen er 15,6″, og har en maximal opløsning på 1920×1080 pixels, i Full HD-kvalitet. CPU’en (processoren) er lavet af Intel, og er af 7. generation.  Hastigheden på den er mellem 2,5 og 3,1 GHz. Grafikkortet er også af Intel (620). Intel står også for Wifi og Bluetooth. Computeren har 8 GB RAM i ét modul, og der er plads til to. Lagring foregår på SSD, der er i alt 480GB plads på den. Den har tre USB-porte: 2x USB2 og 1x USB3. Den har en DVD-brænder, og naturligvis kan du tilslutte computeren via HDMI til f.eks. dit fjernsyn. Tastaturet er udvidet med en numerisk del. Apparatet kører med Windows 10, og den har op til 7 timers batteritid. Du får også en bæretaske med. Og som sædvanligt har vi også installeret Office 365 (for 1 år), med Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Publisher, Outlook og Access. Derved får du også ESET Internet Security for 1 år.  Pris: kr 12.000,00

Brother printerPrinteren er lavet af Brother. En alsidig model, som kan bruges til at skrive ud fra din iPad og iPhone, men naturligvis også fra din computer. Den kan printe på begge sider, og desuden er blækpatronen forholdsvis billige (vær glad for at du ikke har en HP). Modellen hedder DCP-J562DW, og kan tilsluttes dit trådløse netværk. Den har et display med touch. Om den er nem at konfigurere – tja, det kommer an på om du har lært det. Det gælder jo for alt, ikke sandt? Uanset hvad er printeren en tingest, du vil blive glad for. Pris: kr 950,00

 

Iiyama har lavet fantastiske skærme i årevis. Nok ikke så god som f.eks. Eizo, men stadigvæk et topmærke, som efterlader mange andre langt bagefter. Modellen hedder XU2590HS-B1. Størrelsen er 25″, altså 63,5 cm, målt fra venstre hjørne øverst til højre hjørne nederst. Den kan tilsluttes via VGA, DVI og HDMI, kan vippes i forskellige vinkler, er højdejusterbar. Billedratio er 16:9, altså ligesom de fleste fjernsyn. Den har indbyggede højttalere, og en USB-hub, for at gøre det nemmere at tilslutte dit kamera eller USB-stick til computeren.  Pris: kr 1.950,00

 

Ovennævnte tilbud gælder både for erhvervs- og private kunder, samt foreninger. Dog gør vi opmærksom på, at Office 365 kun er beregnet til private – så muligvis skal der en anden Office-version til, hvilket kan medføre en anden pris. Noget lignende er gældende for Windows, der skal måske også en anden version til, mod en merpris. Installation, opsætning, tilpasning og vedligeholdelse af specielle (ofte branche-specifikke) programmer er IKKE med i prisen.